Milan Stanković je pevač koji se prvi put predstavio široj publici na najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu Zvezda Granda i, po mišljenju mnogih, ima najbolje takmičare u sezoni. Milan je tada bio u centru pažnje, ne samo po talentu i glasu, već i po izgledu i stilu, dobio je nadimak srpski Džastin Biber, a onda je dugo izlazio sa Radom Manojlović.

Dugo su bili zajedno, i tada uslovi njihovog raskida nisu bili baš dobri. Kako tvrde, medijski pritisak bio je najveći faktor u krahu njihove ljubavne veze. Glasine da će se Milan i Rada ponovo spojiti krenule su prije pola godine, a on je bio i razlog zašto je pjevačica prekinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem. Mlada generacija manekenki.

 

Prvi je obukao uske farmerke, duks sa kapuljačom i nakit, a nakon nekog vremena shvatio je da šou biznis i javni život nisu za njega.Njegova najnovija fotka kruži društvenim mrežama i niko ne može da vjeruje da je u pitanju upravo Milan. Ima dugu crnu kosu koju je zavezao u rep, bradu i brkove a vidljivo se i udebljao a njegov izgled je podijelio mišljenja javnosti.

Preporučujemo