Bojana Stamenov važi za jednu od retkih pevačica u našoj zemlji koja zaista ima posebne vokalne sposobnosti. Malo ko joj može parirati po tom pitanju, a tokom cele godine predstavljala je Srbiju na takmičenju Pesma Evrope. Bojana Stamenov nije izgledala kao danas. Ipak, u to vrijeme se borila sa viškom kilograma, pa su je svi javno osramotili. Bojana je odlučila da to uradi sama, pa je krenula sa dijetom, zdravom ishranom i redovnim treninzima.

S obzirom na to da joj je prekomjerna težina dodatno ugrozila zdravlje, svakim danom bila je sve nervoznija. Tada joj je šećer u krvi skočio na 30, a vid joj je većinu vremena bio zamagljen, pa je odlučila da promijeni ishranu, a nakon četiri mjeseca već je mogla primijetiti malu promjenu. Kasnije je brzo smršala 30 kilograma, šokirajući cijelu javnost.

 

Njena ishrana uključuje piletinu, jaja, ribu, voće, povrće i razne salate, a redovno trenira sa svojim trenerom.Ubrzo je nakon toga skinula čak 70 kilograma i svi su tek sada ostali u čudu. Nedavno je održan koncert ‘Indexa’’ gdje je Bojana bila i šokirala je mnoge svojim izgledom. Na sebi je imala haljinu boje ciklama, a kako je izgledala ostavljamo Vam u prilogu.

Preporučujemo