Srpski šou biznis ima visokokvalifikovanu radnu snagu i Nataša Ninković definitivno pripada ovoj grupi. Jedna od naših renomiranih filmskih, televizijskih i pozorišnih glumica, izgradila je zavidnu karijeru i odigrala desetine uloga, što ju je učinilo popularnom u zemljama širom regiona. Svoj prvi film tadašnjoj jugoslovenskoj publici predstavila je kao pravi klasik devedesetih, a “Tri karte za Holivud” otvorile su joj vrata šou-biznisa i kroz njih je graciozno prošetala.

 

Nekoliko godina kasnije, usledila je uloga u seriji “Porodično blago” koja se izdvojila jer se emitovala u nekoliko zemalja oko nas. Sve njene kolege koje su imale priliku da rade sa njom na pojedinim projektima istakle su da je bilo pravo zadovoljstvo i da je ona veoma talentovana glumica i veoma nežna osoba. Udata je za Nenada Šarenca, ima dva sina blizanca, Luku i Matiju, živi u Beogradu i glavni je pozorišni umetnik Narodnog pozorišta.

 

 

“Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače.” Toliko smo se smejale tome” – prenosi Nataša.

Oglasi - Advertisement