Nakon smrti svoga dugogodišnjeg emotivnog partnera Milutina Mrkonjića Mrke, Ana Bekuta je biloa prije nekoga vremena saopštila svima kako se povlaći sa scene, ali čini se da je, kada su se sve stvari oko nje malo smirile, promijenila svoje mišljenje, a tako nešto se da zaključiti po njenoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama: ” Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelijepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci. Radujem se što ćemo se grliti i grijati pjesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana – napisala je Bekuta na svom Instagram nalogu.

Podsjećanja radi, kako su mnogi mediji u Srbiji bili prenijeli, Mrkonjić je na bolesničkoj postelji zarekao Anu da mora da nastavi sa svojim pjevanjem nakon njegove smrti:” Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovjek da svuda unosi samo radost i smijeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima” – rekao je izvor za medije svojevremeno, koji je veoma blizak sa Anom Bekutom.

Srpski političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je 27. novembra 2021. godine.

Preporučeno