Naša današnja tema je iz industrije zabave, kao što ste možda i sami zaključili, danas ćemo pisati o pjevačici Ani Bekuti, ona je decenijama aktivna u industriji zabave, tako da smo u svim ovim godinama njene velike karijere imali imala priliku da je vidim u raznim publikacijama kada je u pitanju njen stajling, frizura, šminka i sve ostalo. Neke njene promene su bile velike, neke ne toliko, ali bez obzira na to, pevačica je ponosno stajala iza svake svoje promene uprkos različitim kritikama koje je dobila.

 

U svakom slučaju, ono što je kod Ane nesporno jeste da uvek prati modne trendove, tako da, na primer, kada su u modi mini talasi, ona ih nosi, kada su u modi i frizure za paž. Sada su se pojavile njene fotografije u mladosti koje su izazvale široku zabunu među korisnicima Instagrama, a možete vidjeti koliko je voljela da se šiša na kratko.

 

 

 

Kako smo već naveli, fotografija je privukla veliku pažnju na sebe, a kako to inače uvijek biva, i sada su mišljenja bila podijeljena, pa je bilo onih koji su prosto oduševljeni kako joj stoji kratka frizura, dok je bilo i onih koji smatraju da joj ovako nešto ipak nije trebalo, i da je nekada pametnije ne pratiti baš sve trendove koji se nameću. 

Preporučujemo