Kćerka poznate folk pjevačice Cece Ražnatović, Anastasija je proslavila svoj 25-i rođendan u društvu svog budućeg supruga Nemanje Gudelja u Sevilji gdje već duže vrijeme živi sa njim. Ona već jako dugo nije dolazila u Srbiju a kako je njena majka objasnila Tasa ne može da napušta Španiju jer je predala papire za stalni boravak.

Ona je nedavno obavijestila javnost da je u drugom stanju i da čekaju djevojčicu a kako mediji prenose par će se početkom jula vjenčati u Sevilji samo uz prisustvo najbližih članova porodice i prijatelja. Mnoge je začudilo što Ceca još nijednom nije otišla da obiđe svoju trudnu kćerku pa tako nije otišla ni na njen rođendan, mada je ona to opravdala svojom zauzetošću nastupima i obavezama koje ima u Ceca šou koji se prikazuje na Blic televiziji.

Iako skromno u kućnoj atmosferi Tasa je proslavila rođendan u društvu svog budućeg supruga koji se potrudio maksimalno da joj ovaj dan uljepša. Ona je ugasila svijećice na rođendanskoj torti a Nemanja je cijelu sobu ispunio balonima, slatkišima i igračkama što je buduću mamu jako obradovalo.

Tasa je na svom Instagramu objavila i nekoliko fotki na kojima se vidi da izgleda odlično i jasno je da joj trudnoća prija. Mnogi su se zapitali kako niko od članova porodice Gudelj koji imaju vilu u neposrednoj blizine ove u kojoj žive Tasa i Nemanja nije došao da budućoj snahi čestita rođendan pa se može zaključiti iz toga da su odnosi između njih i Tase još uvijek zategnuti mada bi dolazak bebe trebao i te stvari promijeniti na bolje.

Preporučujemo