U posljednjih mjesec dana se u porodici Ražnatović stalno slavi, a sada je novo slavlje na redu, a povod je veliki uspjeh Veljka Ražnatovića. On je, naime, osvojio regionalnu ligu u Skoplju, te tako u dom Ražnatovića stiže pehar. Ceca, bogdana i Anastasija su oduševljene sa ovom viješću o Veljkovom uspjehu, a riječ je o njegovom velikom uspjehu otkako je postao dio tima Crvene Zvezde. Ove vijesti je prva objavila Veljkova sestra Anastasija, koja je objavila na društvenim mrežama da je veoma ponosna na svoga brata.

Podsjećanja radi, Veljko Ražnatović upisao je 11. trijumf u isto toliko nastupa u profesionalnom boksu! Na gala reviji u Istanbulu Atila Koroš, drugorangirani bokser u kruzer kategoriji u Mađarskoj, izdržao je svega tridesetak sekundi prije nego što ga je Veljko poslao na patos sa kojeg se više nije digao. Tada je Veljko proslavio pobjedu podigavši svoga sina Željka kao i zastavu Srbije,a  za medije je tada izjavio: ” Nisam se plašio rivala, ni najmanje, koliko sebe posle duge pauze od profi mečeva. Nisam vjerovao da sam i dalje na visokom nivou, s obzirom na to da godinu dana nisam boksovao u profi vodama. Sada mi je pao veliki teret sa leđa. Osmi nokaut je za mog sina i moju suprugu koji su mi dali snagu da se vratim na najbolji mogući način među konopce i koji su bili uz mene u Istanbulu.”

Nakon toga se zahvalio svome timu i ljudima sa kojima radi, te trenerima, a rekao je ovo: ” Hvala Zoranu Bačulovu, Vladanu Babiću, Igoru Tomaševiću, kao i Rusima Vitaliju Slanovjevu i Alanu Čehoevu kod kojih sam se na Vladikavkazu u Arijana boksingu pakleno spremao za ovaj meč, ali i spektakle i titule koji, vjerujem, tek slijede. Veliko hvala i Nenadu Borovčaninu, predsjedniku Bokserskog saveza Srbije, koji je posredovao u organizaciji meča u Turskoj” 

 

 

Preporučujemo