Kada je naša folk estrada u pitanju, jedna od najvećih mlađih zvijezda u Srbiji, koja je sa svakim novim danom i sa svakom novom pjesmom sve popularnija i traženija na sve strane je svakako pjevačica Aleksandra Prijović. Ona je svoju karijeru započela, kao i mnogi drugi u takmičenju Zvezde Granda, gdje je napravila uspjeh koji je bio veoma zapažen.

Nakon toga je krenula sa svojom karijerom, ali ipak, u centar pažnje medija je došla kada se udala za Filipa Živojinovića, koji je inače posinak Lepe Brene, za koju se i dalje smatra da je ejdna od najmoćnijih žena na estradi.

Aleksandra je sa Filipom, nakon vjenčanja dobila i sina Aleksandra, ali se veoma brzo vratila svojoj karijeri, mada nikako nije svoju majčinsku ulogu stavila u drugi plan. Ona je stalno po medijima i veoma često se piše kako je njen brak na klimavim nogama, kako i da je u lošim odnosima sa Lepom Brenom, ali se sve to na kraju pokazalo kao velika laže. Da je ona, pored toga što je velika zvijezda ipak sasvim obična, mlada i lijepa žena i majka, pokazale su i najnovije njene fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović uhvaćena je kako pazari na jednoj pijaci u srpskoj prijestolnici.

Kamere su pjevačicu pratile u stopu, te su tako svi bili u prilici da vide kako Prija bira voće i povrće, kako proba sireve i kako ljubazno razgovara sa prodavcima.

Usput je našla i vremena da se slika sa nekim svojim fanovima, a na sebi je imala odjevnu kombinaciju sa kojom nije skretala pažnju na sebe. Brenina snajka nosila je kese u obje ruke, i sve što joj treba za kuću je na kraju stavila u svoj porše

 

 

 

Preporučujemo