Kako su prenijeli neki mediji u Srbiji, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je zaprijetio pjevačici Tanji Savić sa prekidom, jer ga je njen gest sa objavljenim fotografijama u vjenčanici razbjesnio. Naime, Tanja je objavila fotografiju sa snimanja spota u kojoj je u vjenčanici, teko da su se mnogi njeni fanovi ponadali da se ona udala za Stanivukovića. Ipak, ovaj spot nije sniman u Banja Luci, već u Beogradu, a ovaj markentiški trik Savićke je mnogo naljutio Stanivukovića, te je zbog toga i zaprijetio Tanji sa raskidom veze:

” Tanja je željela da privuče pažnju i da stavi do znanja da je i dalje sa Draškom, mada mnogi misle da mu je ovim gestom poručila svoje želje. Kako se tagovala u Banja Luci, Draška su zvali sa svih strana da ga pitaju o tajnom vjenčanju sa pjevačicom. Draško se mnogo iznervirao, jer ne želi u to da bude upleten, ionako mu svi govore da se o njemu najmanje piše u političkom smislu, od kada je sa Tanjom. Pozvao ju je istog dana i objasnio da ne želi da se povlači po tabloidima, kao i da je najbolje da raskinu ukoliko je to njen cilj”- otkrio je dobro upućeni izvor.

Isti izvor je otkrio da se Tanja nakon toga dugo izvinjavala Drašku te da mu je rekla da je samo htjela da napravi foru i da nije mislila ništa loše, te da je smatrala da će svi shvatiti da ona snima spot. Rekla je  Drašku da će biti opreznija i da će paziti šta u budućnosti objavljuje. Da li će veza gradonačelnika Banja Luke i njegove izabranice pjevačice izdržati pritisak javnosti, ostaje da vidimo.

 

Preporučujemo