Pjevač Darko Lazić se široj publici po prvi put predstavio u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda i tada je odnio i pobjedu i svi su mu predviđali veličanstvenu karijeru na estradi.

 

Međutim zbog svog burnog načina života on je karijeru zanemario a čini se da su njegova najveća slabost žene. Darko je na takmičenju upoznao Anu Sević i iako su oboje bili jako mladi odlučili su se na brak u kojem su doblili i kćerkicu Lanu ali njihova veza nije dugo potrajala. Preko noći je on našao novu djevojku, Marinu koja mu je rodila sina a ona je bila uz njega i kada je doživi tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

 

Oporavak je trajao jako dugo a zato što mu je noga bila povrijeđena on nije mogao da se kreće pa je dobio veliki broj suvišnih kilograma. On se tada podvrgao i operaciji smanjenja želuca i promijenio je način ishrane i pojačao je i fizičku aktivnost tako da je uspio drastično da smrša. Iako je bio u vanbračnoj zajednici sa Marinim Darko se nije odricao svog momačkog načina života i nakon stalnih svađa oni su prekinuli.

 

On je opet preko noći uplovio u vezu sa mladom pjevačicom Barbarom Bobak koja je također neslavno završila a nakon nje je u vezi sa Katarinom uz koju se bar se za sada tako čini, smirio. Par se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti i svi su bili zatečeni kada su se nedavno poajvili jer je pjevač vidno vukao nogu koja mu je bila zlijeđena u nesreći. On j rekao da ima i drugih zdravstvenih problema koje pokušava da riješi bez operacije iako mu doktori savjetuju da je ona najbolje riješenje. On je rekao da ima i bolove u leđima i lijevom ramenu i da ne može ruku da pomjera kako treba i da trpi velike bolove.

Oglasi - Advertisement