Ova veoma interesantna priča dolazi nam iz Amerike, a u pitanju je seks i intimni odnosi. Riječ je i ženi koja se zove Edvina, koja ima 46 godina i koja živi u državi Indijani,a  njen posao koji radi je vjerovali ili ne, da testira seksualne igračke. kako je priznala novinarima, ne može reći da baš voli svoj posao, jer nekada zna da bude veoma neugodno, ali zarađuje i više nego dobro tako da ne želi da kuka previše. Ona 90% svoga vremena na poslu provodi u krevetu, a kako priznaje, zna dnevno, u vrijeme radnog vremena, da doživi i do 6 vrhunaca. Kaže da ljudi za nju misle,, zbog posla da je stalno napaljena, da je divlja, koja samo misli na seks, ali ona kaže da to nije baš tako, te otkriva:

“Na testiranje seksualnih igračaka gledam kao na posao, koji se ne razlikuje od onog automehaničara ili konobara. Posljednje što kupac želi je da njihov poštanski operater zna da je upravo kupio veliki dildo od trgovca. Prije svega, masturbacija ne samo da je dobra, nego je odlična za vaše zdravlje, ublažava stres, jača imunološki sistem i smanjuje rizik od erektilne disfunkcije, srčanih bolesti i visokog krvnog pritiska”. Rekla je da joj na poslu dobro ide, te da ima često i prijedloge za susrete sa raznim muškarcima, njenih godina, ali da je najviše opsjedaju oni mlađi, a cijelu priču oko seksualnog života ona je opisala na ovaj način:

“Vaš seksualni život je velika, troslojna, dekadentna čokoladna torta, a igračke su samo šlag na vrhu, i jednostavno ih treba iskoristiti bez obzira na cijenu, koja je ponekad čak i previsoka”, dodala je ona.

 

 

Preporučeno