Danas vam donosimo vrlo zanimljivu priču iz Azerbejdžana o poznatoj gimnastičarki po imenu Zeynab Dzavadli. Njena ljubavna priča izaziva veliko interesovanje i o njoj govore svi mediji širom sveta, a mi ćemo vam otkriti zašto. Ipak, prije sedam godina, Zejnab je stala na ludi kamen. Udala se i postala treća supruga najbogatijeg arapskog šeika Saeeda bin Maktouma, koji je zapravo princ, dio vladajuće porodice Dubaija, a time i milioner.

 

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 1,5 miliona dolara, što svakako nije malo. Njihov idealan bračni život trajao je 5 godina, a onda je doživio potpuni preokret. Naime, Zenin život je od tada doživio potresne promjene i svi mogu vidjeti kroz kakav je pakao prošla u to vrijeme. Fotografije i video snimci poznate gimnastičarke koja se pojavljuje vidno izbezumljena, plače i moli za pomoć kružile su internetom i društvenim mrežama.

 

 

Rodila je tri kćerke i ona je zajedno s njima živjela u palati koja je bila odvojena od Saida. Medutim, prije 2 godine njen muž se iselio i odselio se u privatnu vilu te je odlučio da povede i kćerke. Devet mjeseci borila se s njim oko djece, te je prošla kroz dosta fizičkog i psihičkog nasilja. Na kraju, on je poslao ljude koji su nju i djecu držali pod ključem, bez vode i bez hrane.

Preporučujemo