Sandra Drašković, mnogi znaju da joj je nadimak Sani Armani, dugo godina je bila poznata voditeljka u Srbiji, bila je veoma uspešna kao model, a onda je odlučila da ostavi sve iza sebe i krene u novi život daleko od Srbije. Današnji izgled Sandre Izgleda sasvim drugačije jer je ipak prošlo mnogo vremena, ali ona je i dalje lijepa i zgodna žena. Los Anđeles već dugo naziva svojim domom.

Sani je otkrila da je prije nego što je otišla u Sjedinjene Države imala porodicu u Sjedinjenim Državama, pa je željela vidjeti može li tamo živjeti. Pošto je dugo živela u Beogradu, nije bilo lako prilagoditi se promeni, ali je vremenom pokrenula neke poslove i zasnovala porodicu. Prilično skupo ne samo za Srbiju već i za evropske standarde. Rekla je da želi i da njen sin studira u inostranstvu i priznala da joj Srbija ne nedostaje.

 

 

Los Alđeles je prelijep grad, klima je odlična i ljudi su uvijek dobro raspoloženi za razliku od ovih na Balkanu koji su uglavnom zabrinuti i smrknuti. Sani je promijenila i stil oblačenja koji je sada mnogo konzervativniji i kako kaže ima jednu garderobu koju nosi kada dođe u Srbiju a sasvim drugačiju nosi u Americi.

Oglasi - Advertisement