Prije nekoliko dana se navršilo 13 godina od smrti mlade pjevačice Ksenije Pajčin koju je hicima iz pištolja ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda koji je nakon toga presudio i sam sebi u njenom stanu u Beogradu. Iako je prošlo dosta vremena od tada Ksenije se sjećaju i njena publika i kolege i vjerovatno Princeza sa beogradske kaldrme kako su je nazivali mediji nikada neće biti zaboravljena.

Na groblju su u četvrtak bili njeni prijatelji ali i majka koja je bila ta koja je prije 13 godina u Ksenijinom stanu zatekla jeziv prizor. Ksenija je rođena u Beogradu a njeno porijeklo je iz sela Gubin u Livanjskom polju u Bosni i Hercegovini. Njena majka Ljubica Kostić je imala samo 19 godina kada je rodila Kseniju a njen otac Miloš Pajčin je bio nekoliko ogdina stariji od Ljubice. Porodica je živjela na Banovom brdu i ona je tu završila i osnovnu školu.

Kada je napunila 14 godina njeni roditelji se razvode i to je Kseniji koja je bila u najosjetljivijim godinama jako teško palo. Sudski proces između njenih roditelja je trajao godinama i bio je mučan i ostavio je velikog traga na njoj. Nakon što su joj se roditelji razveli ona se sa majkom preselila na Voždovac u stan u kojem će 15 godina kasnije biti i ubijena.

Njen otac koji je bio advokat se ponovo oženio i dobio je još jednu kćerku Miu sa kojom je Ksenija bila jako bliska. Ksenija je upisala petu ekonomsku školu u Rakovici i počela je da ide na časove plesa a poslije je postala član plesne grupe koja je na nastupima pratila poznatu pjevačicu Draganu Mirković. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement