U našoj regiji je najpopularnije muzčko takmičenje već godinama Zvezde Granda koje se eprikazuje skoor dvije decenije i koje ima svoju vjernu publiku pored malih ekrana. Malo je poznato da je koncept takmičenja bio zamišljen da bi tek osnovana Grand produkcija lakše dolazila do mladih i talentovanih a nepoznatih pjevača i uopšte nije bila namjera da to postane emisija.

Kroz samo takmičenje je tokom svih ovih godina prošao jako veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav a samo nekolicina je uspjela da napravi neke karijere na estradnoj sceni. Kada je u putanju žiri on je u manje više istom sastavu već godinama a nedavno je došlo i do skandala kada je majka jednog takmičara optužila poznatu pjevačicu Snežanu Đurišić da je od nje tražila novac da bi njen sin prošao u treće kolo.

Jedan od takmičara kojeg je publika obožavala je bio Nemanja Stevanović koji se pojavio u sezoni 2007. godine. On je bio i izrazito zgodan i lijep dečko i pripadnice ljepšeg pola na njega nisu bile imune. Nemanja je imao i veliki talenat i stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru a on se sa kolegicom Silvijom Nedeljković okušao i kao voditelj.

Kada je odlučio da postane takmičar u jednom rijalitiju on je na taj način prekršio ugovor sa Grandom i dobio je otkaz što je jako uticalo na njegovu karijeru koja je išla uzlaznom putanjom. Ikako više nije bio toliko popularan Nemanja je nastavio da se bavi pjevanjem a u međuvremenu se i oženio i sa suprugom Jelenom ima i kćerkicu Mašu. Fotke koje je objavio na svom Instagramu pokazuju da je on u potpunosti promijenio svoj imidž, pustio je bradu i kosu i malo ko ga je prepoznao.

Oglasi - Advertisement