Dragana Mirković je jedna od naših najpoznatijih i najvećih zvezda, postoji decenijama i još uvek je u vrhu. Ona je već dugi niz godina u braku sa Tonijem i ima sina Marka i ćerku Manuelu, koji su sada odrasli i veoma su ponosni na njih kao roditelje. Znamo i da ih u javnosti važe za jedan od najskladnijih parova u zemlji, dok je porodica Mirković-Bjelić godinama živela u Beču, a u Srbiju su došli uglavnom iz poslovnih razloga.

 

S obzirom da znamo da mnoge naše javne ličnosti imaju spremačice, imaju i one. Tako je i žena koja im je već dugi niz godina kuvarica saznala da ima stvari koje do danas ne zna, pa je ova žena svoju priču započela rekavši da se žene poput Dragane više ne rađaju, samo se smrzla na trenutak, a zatim nastavio:

 

“Tako velika zvijezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuhala. Sve umije da radi, a kuha… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, umije i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla”, rekla je pa je dodala: “Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvijek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme”, rekla je jednom prilikom ona.

Preporučujemo