Ipak, voditeljica Dragana Katić jedna je od naših najpoznatijih voditeljica, a već godinama ga gledamo na malim ekranima. Osvojila je srca gledatelja svojom uistinu zadivljujućom pozitivom i nevjerojatnom energijom. S velikom profesionalnošću i širokim osmijehom gotovo uvijek pozdravlja publiku koja je prati preko malih ekrana, a njezina unutarnja borba ne vidi se na njezinom licu.

 

 

Kao samohrana majka odgajala je blizance, a njihovo djetinjstvo, odrastanje i mladost provela je u stanu u Kalapurmi. Odnosno, zadesila ju je nesretna sudbina, otac njene djece ju je napustio i odgajala ih je sama.

 

 

Jednom se voditeljica otvorila za medije i rekla: – Otkad imam djecu, jedva čekam da padne snijeg i izvedem ih u šetnju. Ali zbog hladnoće bilo je minus tri, a ja sam im kroz zatvoreni prozor pokazao prve pahulje.

 

Zatim je dodala: – Ne mogu se žaliti na njih. Stvarno su dobri. Sada spavaju gotovo cijelu noć. Doduše, probudio se s pekarom kada je dobio prvu bocu mlijeka. Zatim su opet zaspali. Potom su pripremili svoj omiljeni topli napitak, a potom i voćni sok. Tamo se češem i uzimam vitaminske dodatke. Dječaci su bili gladni, pa su nestrpljivo čekali ručak. Jedu gotovo sve osim pečenog mesa.

Preporučujemo