Iako je otišao sa ovog svijeta, uvijek će živjeti u našim dušama, nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i umijeća tkanja, poručile su njegova supruga Ena i kćerka Mirna. Tužna vijest stigla je iz Hrvatske, popularni pjevač Massimo Savić preminuo je u 61. godini. Vest je potvrdila disko kompanija “Aquaris Records”.

Savić je preminuo u bolnici Winograd, gdje se liječio od raka pluća. Od njega su se emotivnim porukama oprostile supruga Ena i kćerka Mirna, javio je HRT. Massimo Savić je hrvatski kantautor i pop, pop-rock pjevač. Ostavio je veliki trag u muzici, kompoziciji i pisanju. Publika će ga pamtiti po brojnim hitovima, uključujući “Mali krug velikih ljudi”, “Dodirni me slučajno”, “Iz jednog pogleda”, “Sjaj u tami”, “Krug u žitu” i mnogi drugi.

 

 

“Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure”- piše u emotivnoj poruci.

Oglasi - Advertisement