Dosta je pjevača i pjevačica na našoj estradi čije karijere traju tri i više decenija i koje su više nego uspješne. Osim što su veoma popularni, oni su za sve te godine zaradili i velike novce koji su običnim smrtnicima nezamislivi. Ipak, na samim počecima života i karijera, mnogi od njih su odrastali u siromaštvu pa je tako jedna od najvećih pjevačica sa ovih prostora Lepa Brena u jednom razgovoru sa novinarima otkrila kako je na samom početku karijere više bila gladna nego sita, te da je više od pola godine živjela od hljeba i jogurta. Ona je nakon završene srednje škole stigla u Beograd, a tu je upisala fakultet za turizam, a nije imala novca skoro nikako.

Kako je rekla, pokušavala je i da uštedi, da bi išla sa kolegama na ekskurziju u Dubrovnik, pa je zato svaki dinar ostavljala sa strane, a jela je samo hljeb i jogurt, a kda bi poželjela nešto slatko, posula bi malo šećera po krišci hljeba. Ipak, kada je shvatila da tako više ne ide i da nema novaca za hranu, odlučila je da se vrati kod svojih roditelja u Brčko

Veoma brzo nakon toga je sasvim slučajno upoznala neke momke iz benda Slatki greh te je zamijenila njihovu pjevačicu koja je bila bolesna, i tako je počela njena pjevačka karijera. Dodala je i kako je njena porodica živjela u samo 50 kvadrata,  ada je saad njena vila prazna, nakon što su njena djeca, pošto su odrasla, napustila porodični dom, i sve više ne vidi smisla da ima toliku vilu i da joj treba 20 metara da iz sobe dođe do kupatila. Otkrila je i da sve više razmišlja da žovi na nekom selu koji je blizu Beograda, gdje nema gužve i buke, da konačno živi malo opušteno.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučeno