Poznata pevačica Lepa Brena oduvek je bila poznata po tome što je bila veoma pažljiva prema svom odevanju, bilo da se radi o nastupu, snimanju pred kamerama ili nekim scenama iz svakodnevnog života, ali je ove novogodišnje noći nosila haljinu koja je postala trend na glavni sadržaj društvenih medija. mreže. Kao i prethodnih godina, i ove godine mnoge TV stanice u našem regionu pripremile su novogodišnje estrade, a onda pogledajmo kakve toalete nose naše dame. Niko nije očekivao da će Breonnin izgled izazvati tolike kontroverze, njeni outfiti su bili prilično kontroverzni i izazivali veliku pažnju, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogima je njen izgled bio veoma loš i negativan.

Brenna je pevala svoje hitove, ali malo ko je primetio njenu crno-zlatnu odevnu kombinaciju. Ona nosi šljokičastu haljinu sa grafikom koja naglašava ženstvene obline, uzburkavajući srca gledalaca. Mnogi korisnici društvenih mreža ne kriju zbunjenost crnim obrubama oko grudi i flekama na bradavicama. Ovaj hrabar Brenin potez izazvao je pozitivne reakcije, a mnogi su istakli da haljina nikako nije prikladna za djecu, te da je Brenin najgori izgled ikada:

 

“Zašto?”, “Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikada vidjela u životu”, “Haljina… Valjda neka neshvaćena umjetnost”, glasili su komentari na Tviteru.Međutim, iako je bilo mnogo komentara ali negativnih komentara neki njeni fanovi su i branili njen izbor: “Ma pusti priče o neukusu, ovo je snažna poruka emancipacije i slobode žena na Balkanu gdje svaka lijepa i uspješna žena preživi linč”, napisao je jedan. 

Preporučujemo