Najpopularnija trivijalnost ne samo u Srbiji, već iu celom regionu je Slagalica, koja se već dugi niz godina emituje na nacionalnim televizijama, a gledaoci su se navikli na nedavno promenjen sastav stalnih voditelja, na šok i šok od mnogih. Svi žele da znaju šta se desilo sa voditeljkom prošle srede kada Kristine Radenković nije bilo. Nju je zamenila reporterka RTS-a Jelena Simić, a razume se da je razlog to što Kristina sada radi na još jednom projektu pod nazivom Dođi do mene ako znaš.

Iako nije bilo lako uskočiti na mesto voditeljke popularnog kviza, Jeleni otkrila da je pobijedila Recenzije su uglavnom bile pozitivne, a dobila je mnogo poruka od prijatelja i kolega koji su joj pružili podršku, koji kažu da joj se sviđa ideja da se zaruči za Christinu, koju je preuzela Oliveira Kovačević, glavni izvršni urednik časopisa Umjesto toga, predložio joj je da ide na probu.Jelena je počastvovana što joj je ukazala poverenje jer je ovo jedna od najgledanijih emisija u Srbiji, a sa druge strane je za nju bio izazov jer se mnogo razlikovala od svega što je radila do sada.

 

Jelena već 11 godina radi na informativnom programu na nacionalnoj televiziji. Dugi niz godina bila je reporterka, ali emisija Krenimo redom bila je i njena spisateljica, a u posljednjem kvartalu godine radila je u redakciji jedne zabavne emisije. Elena je otkrila i da je bila nervozna, ali joj je njena najdraža koleginica Kristina dala mnogo savjeta i podrške.

Oglasi - Advertisement