Jedna od najpopularnijih flok pjevačica u Srbiji pa i šire je Ceca Ražnatović koja se sredinom devedesetih udala za tada jednog od tada najmoćnijih ljudi u Srbiji Željka Ražnatovića Arkana koji je svojim uticajem pomogao da se njena karijera vine u  neslućene visine.

Njih dvoje su dobili sina Veljka i kćerku Anastasiju ali bračna sreća nije dugo trajala jer je Arkan ubijen u obračunu kriminalnih klanova kojima je i sam pripadao prije 22 godine. Veljko i Tasa su i sami postali selebritiji zahvaljujući svojim poznatim roditeljima i mediji jako često pišu o njima a na društvenim mrežama imaju veliki broj pratilaca.

Veljko je prije više od tri godine osnovao svoju porodicu sa Bogdanom Rodić iz Titela i imaju dva sina Željka i Krstana a Tasa je u vezi sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju i ona već mjesecima ne dolazi u Srbiju. Prije mjesec dana se saznalo da je Tasa u drugom stanju i da čeka djevojčicu čime je Ceca bila oduševljena a Tasa je jučer proslavila i svoj 25 rođendan sama sa svojim budućim mužem.

Mnogi su se zapitali zašto Ceca niej otputovala u Španiju za ovako važan dan u životu svoje kćerke a ona je o odnosu sa Tasom govorila i u Ceca šou koji se emituje na Blic televiziji. Rekla je da postoje neke poteškoće u njenom odnosu sa Tasom od kako ne žive pod istim krovom. Ceca je rekla kako je Anastasija otišla od svih i kako  je sada ona sinjorita. Kada god je pozove telefonom Tasa spava a i kada priča sa njom nakon pola sata joj kaže da mora da prekine razgovor jer joj se spava.

Preporučujemo