U nastavku današnjeg teksta bavićemo se vijestima koje stižu sa naše domaće javne scene, a i sami ste došli do zaključka da ćemo se fokusirati na naše poznate glumce, pa ćemo u nastavku pisati o legendarnom Dragomiru Bojaniću, poznatijem Kao Jidra, retko govori o svom privatnom životu u javnosti, pa je to jedan od razloga zašto mnogi veruju da je oženjen koleginicom Ljiljanom Kontić, koja je i ćerka Jelena.

Njihova ljubav dogodila se na samom početku. Njih dvoje su se venčali 1966. godine i na ovaj korak su se odlučili nakon dugogodišnjeg poznavanja, pa je slavni glumac jednom prilikom na tu temu rekao: „Ne verujem da mogu ovako da jurim. “Kada sam bio mlad, nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana biti toliko vezan za svoju porodicu”, rekao je. Inače, u medijima se pojavila vrlo zanimljiva fotografija.

Naime, radi se o fotografiju na kojoj se nalazi Gidra zajedno sa svojom porodicom, gdje su svi oni sretni i nasmijani, a ono što je činjenica jeste to da je on svoju ženu mnogo volio, i oni su vjerovalu ili ne proveli čak trideset godina zajedno, i od toga imali su dva razvoda i tri zavjeta na vječnu ljubav. 

Preporučujemo