Ljiljana Pajčin, kći pjevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, oglasila se nakon što je čelnik LSV-a Nenad Čanko izjavio da ona studira u SAD-u i da ima hrvatsku putovnicu.

Podsjetimo, političar Nenad Čanak danas je u bajaškom Jutarnjem showu rekao da Mali Knindža i njegova kći imaju hrvatsku putovnicu, a Ljiljana Pajčin odmah se oglasila da je političar iznio “niz izmišljotina” o njoj i cijeloj njezinoj obitelji.

 

Ljiljana je naglasila kako inače ne promiče i ne piše o svojoj obitelji, ali ju je povrijedio i način na koji je političar govorio u emisiji.

– Moj otac i naša obitelj se ne oglašavaju i ne komentiraju zlostavljanja raznih političara i nebitnih faca. Ali ovim putem želim da demantujem gospodina Čanka koji je u Jutarnjem programu rekao da studiram u SAD-u s hrvatskom putovnicom – Ljiljana je za Alo. Druga kći Mirka Pajčina, Ljiljana, ispričala je da joj se slična priča dogodila u glavi.

 

– Moja majka je rođena Beograđanka kao i ja, a otac je rođen u Bosni i Hercegovini. Dakle, jedine putovnice koje mogu imati su putovnice ovih zemalja. Za neupućene, postoji mnogo načina da dobijete stipendiju i završite studij u SAD-u. U svibnju ću diplomirati i magistrirati, a studiranje u Sjedinjenim Državama definitivno je moj izbor! Mrzim što se moram oglašavati, ali stvarno ne mogu razumjeti da ljudi peru usta sa mnom i dobivaju jeftine političke poene na nacionalnoj televiziji – kaže Ljijana.

Preporučujemo