Ćerka soprana Džona Ventimilje umrla je u 25. godini. Odele je tragično preminula 12. januara, samo tri mjeseca nakon što je rodila svoju prelijepu djevojčicu. Uzrok smrti mlade majke još nije objavljen. Audrey je rodila Shiloh 5. novembra 2022. godine u bolnici Mount Sinai u New Yorku.

 

Članovi porodice bili su shrvani nakon njene smrti. Mama Belinda Cape napisala je na društvenim mrežama:Slomljenog srca moram objaviti da je preminula naša draga Odele. Njena sestra Lucinda i ja smo preplavljene porukama podrške i ljubavi, kao i podsjećanjem koliko je Odele bila cijenjena od mnogih. Odele je bila jako voljena i ostavlja ogromnu prazninu u našim životima’, napisala je njena majka Belinda Cape.

“Njena sestra Lusinda i ja bile smo preplavljene porukama podrške i ljubavi koje smo primili, i vašim sećanjima na to koliko je Odele bila cenjena mnogima. Odele je bila veoma voljena i ostavlja ogromnu rupu u našim životima.”

A njena sestra Lucinda je na svom Instagramu podijelila srceparajuću objavu. Ona je rekla: – Reči nikada neće biti dovoljne da izraze tugu koju svi osećamo. Mnogo sam volela svoju malu sestru i ostatak života ću provesti tražeći je u svemu.Odelin otac John Ventimiglia je glumac koji se pojavio u hit kriminalističkoj seriji Soprano i popularnoj CBS drami Plava krv.

Preporučujemo