Tijana i Slaviša Čurović su revijalni par koji je za kratko vreme osvojio svačija srca. Neko vreme su bili u srećnom braku, a onda su otvoreno priznali da je javnost, kada je to izašla vest, šokirana što su joj ipak dali šansu i pokušali da ožive svoju ljubavnu vezu. Oboje su na društvenim mrežama objavili slike sa ćerkama, a u komentarima se vide samo pozitivni komentari.

Njihova ljubav se ponovo rasplamsala, iskre i leptiri su ponovo zapalili u njihovim stomakima. Taja im je pomogla da još više razbuktaju ljubav i vidi se da su zaista srećni što su ponovo zajedno. Oni će ipak prekinuti brak i dobiti zakonski razvod. Nakon braka, rodili su i ćerku Tahu.Njih dvoje su zajedno provodili najviše slobodnog vremena, sa ćerkom su celo leto putovali po Evropi i proveli ispunjeno vreme. Bili su u Francuskoj, a zatim u Španiji i Italiji, i vidite da su zaista uživali u svim tim putovanjima.

 

Da li će njihova kćerka dobiti brata ili sestru, niko od njih nije javno prokomentarisao. Izgleda da oni samo žele da uživaju u sadašnjosti i u trenucima, a da će pustiti da vrijeme uradi svoje.

Preporučujemo