Sa pojavom društvenih mreža, mnogi nepoznati, ali i poznati ljudi su na neki način došli na svoje, jer su im društvene mreže omogućile da na razne načine, svojim objavama, snimkama, fotografijama, statusima skrenu pažnju na sebe, ukažu na kvalitete i na talente koje posjeduju, te su mnogi od njih na taj način postali i popularni, a mnogi su uspjeli da naprave i poslove na kojima zarađuju velike novce.

Tako se saznalo i za mnoge mlade i zgodne, lijepe ljude, za koje se do tada nije ni znalo, a mnogi su pomoću svojih objava stekli veliki broj pratilaca. Tako je i ova djevojka koja je inače kćerka poznatog fudbalskog trenera iz Srbije Nebojše Vignjevića, koji trenutno vodi Al Dafru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, osoba koja gdje god da se pojavi izmamljuje uzdahe muškog spola, a to nije ni čudo s obzirom kako izgleda, a od samog pogleda na nju muškarci ostaju bez daha.

Njeno ime je Anja Vignjević trenutno ima više od 32.000 pratilaca na Instagramu, a zanimljivo je i da je prati vođa navale Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Njen otac Nebojša Vignjević se posle igračke karijere koju je završio u Tatabanji početkom ovog vijeka, posvetio trenerskom poslu, a prije Emirata je vodio u dva navrata Rad, pirotski Radnički, Grbalj, Rudar iz Pljevalja, Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Ujpešt, Liepaju i Honved.

Ali sada je Nebojša u potpunoj sjenci svoje prelijepe kćerke Anje, koja po mnogima izgleda brutalno dobro

Anja plijeni sa svojom ljepotom, ali i čestim izazovnim slikama koje postavlja na društvenim mrežama, a koje oduševljavaju njene pratioce

 

Preporučujemo