Krajem devedesetih, srpski film “Rane” bio je jedan od najprofitabilnijih filmova u regionu, koji prikazuje brutalno vaspitanje i život dece i adolescenata u burnim godinama bede, siromaštva i kriminala u Srbiji. U filmu su Pinki i Švaba i Milan.Nakon ovog ostvarenja Marić Švaba se povukao iz javnosti sve do 2010. godine kada se ponovo pojavljuje kao učesnik rijalitija Veliki Brat, gde je proveo mesec dana, doduše tiho I celim telom odustajući od vremena, pobedio je.

Milan se tada zaljubio u Enu Popović, koja je izlazila sa poznatim učesnikom rijalitija Markom Miljkovićem, koji je sada oženjen Lunom Đogani, koju su upoznali i na rijalitiju. Milan je rekao da mu je bilo novo iskustvo gledati rijaliti, a nikada ranije nije provodio toliko vremena ni sa kim, čak ni sa svojom porodicom.Po izlasku iz rijalitija odlučio je da ode iz Srbije, prvo u Rusiju, a potom u Kanadu, da započne novi život. U Kanadi se oženio svojom devojkom Stelom, a zabavljali su se šest meseci bez pompe i samo u prisustvu kuma.

 

Ono što široj javnosti nije dobro poznato je da je film “Rane” snimljen po stvarnim ljudima, a zapravo se radi o djeci Pinkija i Švabe iz Beograda, Marku Pejkoviću Kamenom i Mirku Beševiću Beši, koji su kao mladi upali u kriminalne grupe. , iako su bliski prijatelji, ali Kameni je jednom upucao Bešu, a da bi sačuvao njihovo prijateljstvo, Kameni traži od Beše da ga upuca.

Oglasi - Advertisement