Danas zahvaljujući estetkim zahvatima svako ko to želi i ima sredstava može da izmjeni sve ono što mu se ne sviđa na sebi a mnogo poznatih je upravo to i uradilo, pa kada se pojave njihove slike iz mladosti ne možemo da ih prepoznamo uopšte.

Jedna od njih je i danas možda i najpopularnija voditeljka u Srbiji Dušica Jakovljević koja je u vrijeme kada je nastala slika koju vidite na naslovnici bila član produkcijske kuće Emotikon a široj javnosti je postala poznata kao voditeljica emisije Sve za ljubav. Dušica je rođena u Beogradu gdje je završila osnovnu i srednju školu. Ona je uz to pohađala i časove baleta i glume a kada je imala 17 godina odlučila je da će se oprobati i kao novinarka.

Ona je u popularnoj emisiji Audicija bila predstavnik naroda a u takmičenjima  Pinkove zvezdice i Pinkove zvezde je vodila razgovore sa kandidatima u bekstejdžu. Međuitm vlasnik TV Pinka Željko Mitrofvić joj je pružio pravu šansu kada joj je dao da zamjeni trudnu voditeljku u rijalitiju Farma zajdno sa Ognjenom Amidžićem. Tu je pokazala sav svoj talenat i voditeljsko umijeće i od tada vodi rjaliti Zadruga čija se šesta sezona upravo prikazuje na ružičastoj televiziji i gledaoci je imaju priliku gledati nekoliko puta sedmično.

Ona nosi epitet rijaliti voditeljke i niko joj ne zamjera česte lapsuse kojima se i sama zna nasmijati. Dušica iz svog prvog braka ima kćerku Anđelu i sina Ognjena a povezivali su je i sa Jovicom Aleksićem koji se smatra pripadnikom kriminalnog klana i mediji su u vrijeme kada je pod auto koji je vozila Dušica postavljen eksploziv špekulisali da to ima veze upravo sa njim.

Oglasi - Advertisement