Sin naše najpoznatije pevačice Svetlane Cece Ražnatović otišao je iz Beograda pre tri godine u Bogdanino rodno mesto sa suprugom Bogdanom Rodić i sinom Željkom Ražnatovićem. Od tada žive u Tittleu, gdje je porodica Rodić davno svila svoje gnijezdo. Razumije se da je Bogdanov otac posjedovao nekoliko kuća u Titlu, od kojih je jedna odlučena da se ustupi Velikoj.

Danas živi sa svojom porodicom. Oni su taj stambeni objekat uredili baš po svom stilu i ukusu, a sada svakodnevno uživaju u onome što grade i uređuju. Međutim, u medijima i javnosti se spekulisalo da je Čekina majka svom sinu dala nešto novca kako bi Bogdana i on sagradili bazen iza kuće u kome bi cela porodica mogla da uživa tokom leta.Veljko je nedavno u njihovoj emisiji “Ceca i deca” otkrio da se nada da će na svom imanju izgraditi razne stvari, uključujući i zoološki vrt u kojem će držati retke, ali veoma egzotične životinje.

 

Bogdanin otac ima dosta životinja, pa je nedavno izašla vest da su se tast i Veljko svađali samo zbog pomenutih životinja. Veljko je na svom Instagram profilu objavio video na kojem razgovara sa poznanikom Titela, hvaleći njegovog konja, ali Veljko napominje i da nije uspio da ubijedi svog tasta da kupi takvog konja jer je imao samo bijelog konja lipicanera .

Preporučujemo