Naša poznata mlada glumica Mirka Vasiljević ne koristi društvene mreže, pa ako se oslonimo na njen “Instagram”, nećemo dobiti mnogo informacija iz njenog porodičnog života sa suprugom Vujadinom Savićem. Srećom, nogometaš povremeno svoje pratitelje želi iznenaditi detaljima iz svog života.

 

Tako je jutros objavio fotografiju Mirke Vasiljevič i Vujadinove najmlađe kćeri sa svojim kućnim ljubimcima, prizor koji je raznežio mnoge korisnike društvene mreže.

Četvrto dijete glumice Mirke, kćerkica od nešto više od godinu dana, već hoda, a slike koje je objavio Vujadin dokazuju da je uz djevojčicu Aniku i pomeranac Buddy, s kojim je uspostavila specifičan odnos.

 

– Naši stariji klinci bili su jako uzbuđeni kad je Anika stigla. No, ona više nije beba i ima više interakcija, a najviše blista kada je na treningu ili se vraća kući iz škole. Ta sreća, taj osmijeh i sjaj u očima kada ih pogleda, bili su zaista neprocjenjivi. Naravno, i oni su to osjetili. Sada im je nekako teško, čak i dosadno, jer je ona u fazi istraživanja i otkriva što sve mogu njezine ruke i noge. No, svo troje rekli su da ne mogu zamisliti život bez nje i da im ništa ne bi značilo da je nemaju – uz pozdrav Mirki.

Oglasi - Advertisement