Svi znamo staru izreku kako je ljubav slijepa, te da zaljubljena osoba ne razmišlja na trezven način, jer smatra da će ti osjećaji koje ima da potraju vječno, a to se veoma rijetko kada dešava. Djevojka Kolin Le je na Tik Toku podijelila svoje iskustvo, te je ispričala kako je svome dečku spasila život tako što mu je donirala svoj bubreg. Njih dvoje su se bili upoznali 2015. godine, a samo nekoliko mjeseci nakon toga on je saznao da ima ozbiljne probleme sa bubregom, te da bi spasio sebi život da mu je potrebna što brža transplatacija bubrega. Kolin nje istakla kako je bilo veoma bitno da ta operacija bude što prije te se ona na kraju ponudila da ona bude donor. Istakla je kako njen dečko to nikada nije tražio od nje, te da je to bila njena ideja, a on joj je bio pomogao oko testiranja, da se vidi da li je ona prikladna da bude donor.

Nakon operacije koja je bila veoma uspješna, njih dvoje su nastavili svoju vezu, koja je trajala još sedam mjeseci. Onda je on jedne večeri otišao na momačko veče svoga prijatelja, a nakon toga je Kolin priznao kako ju je prevario sa jednom djevojkom. Ona se nakon toga osjećala poniženo, uvrijeđeno i iskorišteno, a posebno ju je iznadio njegov postupak jer je on bio veliki vjernik, hrišćanin

Ipak, bila mu je oprostila, te je njihova veza trajala još tri mjeseca, a onda jedan dan su imali veliku svađu preko telefona, poslije čega joj je on rekao da prekida sa njom. Ona je bila očajna jer je stvarno mislila da će cijeli život da provede sa njim, a bol je bila još i veća jer je znala da mu je i spasila život, a da se on tako ponašao prema njoj. dva mjeseca nakon raskida ona je dobiloa poruku od bivšeg dečka u kojoj ju je pozvao na večeru da proslave godinu dana otkako je počeo njegov novi život nakon operacije, ali mu ona nije nikada odgovorila na tu poruku jer smatra da je to uradio samo zato jer ga grize savjest.

 

 

Preporučujemo