Kada govorimo o velikim estradnim zvijezdama sa naših prostora, sa Balkana ili sa područja bivše Jugoslavije, nemoguće je ne spomenuti i veliku folk zvijezdu Cecu Ražnatović, koja je posebno obilježila srpsku folk scenu u posljednjih nekoliko decenija. Ona se sve te godine nalazi u samome vrhu estrade, i dalje je jedna od najpopularnijih, majtraženijih ali i pjevačica sa najvećim honorarom na estradi. Za nju se zna da je ona od ove sezone nova članica žirija u Zvezdama Granda, te je sa prvim svojim pojavljivanjem u emisiji pokazala da je to bio veoma dobar potez produkcije.

Ipak, u ovome tekstu ćemo o nekim informacijama o Ceci koje su se pojavile ovih dana u medijima, a koje su podigle veliku prašinu. Radi se o tome da je Cecina koleginica, pjevačica Ivana Selakovotkrila neke stvari o Ceci koje je malo ko znao, te je priznala da joj je upravo Ceca bila odskočna daska u njenoj karijeri. I Ivana je već dugi niz godina na estradnoj sceni, ali tvrdi kako je upravo Ceca zaslužna za njen uspjeh. Ivana se pred početak svoje karijere bila obratila upravo Ceci, kojoj je izrazila želju da želi da snimi svoj prvi album, pa joj je i pkazala neki materijal. Ceca je istoga trena obavila nekoliko telefonskih poziva, pa je Ivana dobila ponudu da snimi svoj prvi album, a da nije morala da plati bilo šta. A Ivana je u vezi ovoga novinarula otkrila ove stvari:

“Ništa mi nije naplatila. Mislim da je ona poslovala u minusu, jer je svima davala besplatno svoj studio. Kumi Viki Miljković sigurno nije naplaćivala, a ni ostalima, pošto su joj svi prijatelji. Ceca i ja se u to vrijeme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvijek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna… Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima.”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Ads

Preporučeno