O privatnom životu književnice Vesne Dedić se jako često nagađau javnosti i svi bi željeli da znaju da li je ona nakon razvoda našla sreću pored novog muškarca ali ona jako dobro svoj ljubavni život krije od medija i ne želi da govori o svojoj privatnosti.

Ipak neke stvari iz svoje prošlosti je podijelila sa svojim fanovima a među njima su i neki detalji koji se tiču njenog bivšeg muža doktora Srđana Milojevića koji je razočarao i nju i njihovu kčerku i sa kojim je Vesna prošla jedan težak i jako stresan period. U javnosti se nikada pa ni dok su bili u ljubavi i braku, nije pojavila njihova zajednička fotka i javnost ne zna kako on izgleda a iako su se razveli prije nekoliko godina njihov brak je interesantna tema za javnost a Vesna je u nekoliko svojih intervjua istakla koliko je i danas razočarana njihovim brakom.

Vesna je rekla da je u posljednjim ogdinama braka puno plakala i tada je shvatila da je bolje da se razvede nego da upadne u depresiju i to je u uradila. Vesna smatra da svaka žena koja odluči da se razvede osjeća odgovornost prema egzistenciji svoje djece i same sebe ali se ipak svaka nakon toga proljepša i dobije neku energiju koja je čudesna jer dane koristi na pravi i pametan način umjesto što pokušava da popravi brak.

Inače Vesna i Srđan su se razveli kada je njihova kćerka Lenka imala samo tri i po godine a Vesna je rekla da se na razvod odlučila kada je shvatila da njena kćerka nema brižnog oca a ona muža koji je voli.

Oglasi - Advertisement