Lijepa voditeljica Saša Veselinov 12. rujna 2022. udala se za Đorđa, brata mladog tenisača Novaka Đokovića, a sada s njim čeka svoje prvo dijete. Sasha je dugo skrivala vijest da je u drugom stanju, a nedavno je javno otkrila da je trudna šest mjeseci.

 

“Za manje od 3 mjeseca u naš dom stiže pojačanje i od tog trenutka igrat ću najvažniju ulogu u svom životu – bit ću majka. Ne želim dugo pričati o ovoj temi , Izbjegavam javna događanja, a iako je od prvog dana trudnoće sve u redu, o sreći stvarno trebamo šutjeti”, dodala je Saška. “Već je jasno da ne mogu sakriti trbuščić i sretna sam što na ovaj način s vama mogu podijeliti najsretniju vijest” – rekla je lijepa voditeljica. Sašku u svemu podržava i Đorđe koji jedva čeka da postane otac. Par je započeo zajednički život u stanu iznad vode u Beogradu, odakle je Đoković dijelio fotografije i prikazivao obiteljsku idilu putem Instagrama.

 

 

 

Uz to, njih dvoje imaju dva kućna ljubimca, obitelj Zara i papigu Pipi, koji su gospodari kuće od Saškina djetinjstva, a ona ih nije napustila ni u trenutku kad je izgovorila odlučno “da”.

 

Saška je objavila simpatičnu scenu kako se pas i ptica naganjaju po stanu, opisavši… “Pipi voli trčati po stanu i istraživati, a Zara ga najviše voli uznemiravati” – napisala je Veselinova, a zatim i ona objavio je fotografiju snimljenu iz dnevnog boravka na kojoj vidimo Zaru kako čeka hranu u kući. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement