Sve popularnija folk pjevačica Aleksandra Prijović je široj javnosti postala poznata nakon njenog učešća u jednoj od sezona Zvezda Granda u kojoj je napravila zapažen uspjeh, a nakon toga je njena pjevačka karijera krenula uzlaznom putanjom. Postala je još poznatija nakon udaje za Filipa Živojinovića koji je inače posinak Lepe Brene, sa kojim ima i sina Aleksandra, a par se i smjestio u jednu vilu na Bežanijskoj kosi, nedaleko od Brene i Bobe. Mediji već neko vrijeme ističu kako u Prijinom braku baš sve i ne štima kako treba, jer su ona i Filip često razdvojeni zbog poslovnih obaveza koje imaju

Filip je veoma često u Americi, a Prija ima veliki broj nastupa, pa su rijetki trenuci kada su njih dvoje zajedno. Spekulacije o krizi u njihovom braku sada se još više povećala, nakon što je pjevačica obrisala sve svoje objave na društvenim mrežama, te njihove zajedničke fotografije, nakon čega su krenule mnoge priče, kako sve to ima veze sa njenim brakom sa Filipom. Drugi smatraju da je sve ovo samo Prijin marketinški potez, jer ona već uveliko radi na izdavanju novoga albuma, te joj je svaka vrsta reklame u ovom periodu dobro došla. Oma i teorija da je Prija ovo napravila iz revolta, jer je nedavno pokradena, pa je pjesma koju je nedavno snimila bez njene dozvole se pojavila u javnosti , a to ju je naljutilo, jer joj je tako pokvarena promocija koju je pripremala.

Inače marketing stručnjaci kažu da brisanje svih objava sa društvenih mreža kao vrsta reklamne propagande u svijetu već postoji neko vrijeme, te da su se time bile poslužile i neke velike svjetske zvijezde kao što je to na primjer pjevačica Tejlor Svift, a kod nas je izgleda Prija ta koja je uvela ovu metodu na estradu.

 

Oglasi - Advertisement