Jedna od glavnih sportskih tema posljednjih nekoliko dana je sudbina najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u 2022. godini, a sve to zanima mnoge ljude, jer su sada mnoge države i organizatori turnira uveli strožija pravila kada je riječ o sportskim događajima. Tako su Španije i Francuska uvele da sportisti moraju biti vakcinisani ako žele da učestvuju na sportskim takmičenjima, pa tako mnogi smatraju da Novak neće biti u mogućnosti ni da se pojavi na Rolan Garosu ove godine. Ipak, u vezi svega toga u jednoj TV emisiji astrolog Bosiljka Veselinović je bila više nego optimistična:

“Novak Đoković će igrati na turnirima ove godine jer će dobiti valjano ljekarsko uvjerenje”, rekla je ona uživo u  TV programu. “Zvijezde su najavljivale veliku krizu našeg tenisera u januaru, a imao je dobar aspekt 10. januara, baš kad je oborena odluka da mu se oduzme viza. Međutim, dobro je što se vratio u zemlju jer je moglo da mu se desi nešto još mnogo gore”, tvrdi astrolog. Kako ona kaže, Novak će se izvući iz problema i neće biti nekih težih posljedica po njega:  “On ima snažnu energiju, vezu sa energijom koju mnogi ne razumiju ali koja sve zanima”, kaže Bosiljka. “Kako on to pobeđuje, odakle mu tolika mentalna snaga? Baš zato i jeste na meti.” dodala je ova astrologinja

Podsjećanja radi Veselinovićka je prije nekog vremena bila prognozirala da će Novak doživjeti veliki pad na svjetskoj teniskoj rang listi,  to se tada i desilo, a sada je jedan od njenih savjeta Novaku da počne i da planira prekid svoje akrijere, jer postoji mogućnost i za loš razvoj situacije po njega, te mnogi gubici .

 

 

Preporučeno