Dragana Mirković i Toni Bijelić u javnosti su jedan od najskladnijih i najjavnijih parova u zemlji, brak koji nikada nije pratio skandal ili afera koja bi plijenila našu medijsku pažnju. Podrazumeva se da se njih dvoje vole od 1999. godine. Njihova ljubav je strastvena, a o njihovim slatkim rečima javnost je uvek pričala. Tokom svog života mnogi zaborave koga je Dragana odabrala na početku karijere. Ovo je priča o slavnom Zoranu Tomaševiću Tomi, bubnjaru grupe “Ruž”, koji se smatra jednim od najpopularnijih ljudi svog vremena.

Odavno se šuška da je poznata pevačica Dragana Milković zaljubljena u njega, kada su novinari pokušali da otkriju više detalja, ali pevačica nije želela da komentariše navode vezane za tu temu.“Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas” – bila je rečenica koja je obilježila početak njenog spota, a upućena je momcima koji su imali ulogu da glume njeno novo društvo.Ističe se i da je Toma u jednom trenutku pokušao da realizuje ulogu TV voditelja, ali mu to nije išlo od ruke i brzo je odustao.

 

Kao što svi znamo, na Pink Satelitu se emitovala emisija koju je vodio, bila je to muzička drama i gledanost je bila veoma visoka, a onda odjednom nije bilo zvuka. Tomas je jedno vreme radio kao direktor marketinga, a “Urban Records” je bio izuzetno zadovoljan njegovim poslom, ali je onda odlučio da se preseli u Sjedinjene Američke Države.

Oglasi - Advertisement