Koliko puta ste naišli na ovaj ili sličan naslov? Imali smo mnogo slučajeva bijesnih muževa koji su tražili i lovili varalice koje su otkrili sa svojim ženama ili djevojkama. Međutim, teško je naći mjesto gdje žena, koja ne podnosi suparnicu, pokušava preoteti muža.

 

Uglavnom su to neke komične situacije kao da našprica cijeli auto ili plati nekom tipu da mu izbuši gume. Ali imamo i žene koje su apsolutno van kontrole i onda počnu koristiti silu, što je vrlo neugodno za sudionike cijele scene i za one koji se nađu vrlo blizu.

 

Danas, kada su mobilni telefoni zavladali svijetom, apsolutno je nemoguće da nešto napravite u kratkom vremenskom intervalu, a da za to ne znate. Dakle, cijela priča danas se odvija u Južnoj Americi, točnije u gradiću u Meksiku koji se zove Ciudad Vittoria. Inače, kako javljaju mediji u ovom gradiću, uhićeni je profesor na Sveučilištu Miguel Aleman, a s njim je u automobil ušla i njegova studentica, 20 godina mlađa od njega.

 

 

Inače, ispred auta je stala njegova supruga i natjerala ga da izađe iz auta, no on je to odbio. Tada joj u pomoć priskače djevojka, daje joj kamen i tada počinje totalni kaos. Čuju se lupanja, cika i vriska, uvjerite se sami…

Oglasi - Advertisement