Dragana Mirković je pjevačica narodne muzike koja je na estradnoj sceni oko 4 decenije, i koja je do sada napravila zaista veliku karijeru sa bezbroj hitova i koncerata, te je ejdna od rijestkih koja je svoje uspjehe gradila na muzici, a ne na silnim aferama i skandalima. I njen privatni život nikada nije bio  turbulentan i zna se da je ona već dugo u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, te njih dvoje spadaju za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Toni je od oca naslijedio kompaniju koju je još i proširio i uz sve ono što je Dragana napravila, može se reći da ovaj par pliva u novcu, a to pokazuje i da svi zajedno žive u jednom dvorcu nadomak Beča

Ovaj par ima i dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu, koji su danas odrasli, mladi ljudi, koji ne vole da se pojavljuju u medijima, te nisu ni blizu poslova kojima se bave njihovi roditelji. Marko želi da se profesionalno bavi auto trkama, što Dragani baš i nije drago, jer strahuje za život svoga sina, a kćerka Manuela je više naklonjena umjetnosti. Manuela je uvijek bila povučena djevojka, te je tek nedavno postala aktivna na društvenim mrežama i otvorila je svoj nalog na Instagramu, tako da su mnogi po prvi puta ikada vidjeli kako izgleda Draganina kćerka, te su mnogi istakli da majka i kćerka nevjerojatno liče, i da Manuela mnogo podsjeća na svoju majku.

Manuela kao i mnogi iz njene generacije obožava putovanja, voli šoping, ali ima mjeru u svemu i veoma je skromna. Dragana je tako jedne prilike otkrila kako je Manuela, dok je završavala srednju školu u isto vrijeme radila  na recepciji u hotelu Ric dok je Marko upisao fakultet ekonomskog prava.

Preporučujemo