U nastavku današnjeg članka donosimo priču o ženi koja je prošle godine izgubila muža i poginula u saobraćajnoj nesreći. Njeno ime je Heather Wendert i ona je iz Hamiltona, kao što smo pisali, njen suprug i njegove kolege poginuli su u saobraćajnoj nesreći na povratku s puta, a on je bio u mnogo boljem stanju nego što je bio kada je Heather čula za to. dogodila se tragedija, nije se mogla oporaviti od šoka, to je bilo najgore što joj se moglo dogoditi, nije mogla prihvatiti njegov odlazak, pa je odlučila da ide svaki dan na groblje gdje mu je ostavljala cvijeće kao i njena omiljena cigareta Pored spomenika, onda je smanjila posete pa je dolazila samo jednom nedeljno, ali je primetila da se nešto promenilo. Evo šta je rekla lokalnim medijima:

 

“Još od sahrane niko osim mene nije više dolazio na grob. Ipak, dve nedelje posle pokopa, primetila sam da svakog vikenda neko ostavlja cveće na njegov grob. Pitala sam njegove prijatelje da li ga oni obilaze, ali nisam dobila odgovor koji sam želela. Počela sam da razmišljam ko bi to mogao da bude. Širu familiju nije imao”, rekla je ona, pa je onda dodala i ovo:

 

“Puna dva meseca nisam uspela da “uhvatim” tu osobu, a onda sam je, kad sam se najmanje nadala, primetila. Otišla sam da operem ruke na česmu koja je bila udaljena nekih 60 metara od Stjua. Kad sam se osvrnula, videla sam neku ženu od recimo 30 godina. Stajala je tu i posmatrala spomenik. Naježila sam se. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Nije valjda imao ljubavnicu. To bi me dodatno ubilo”, rekla je ona.

Preporučujemo