Ovih dana su svi mediji u Srbiji, ali i u regiji prenijeli vijest o razvodu između Jeleen Karleuše i Duška Tošića, koji su bili u braku 14 godina, i u kojem su dobili i dvije kćerke, Atinu i Niku. I mada se tokom njihovog braka u više navrata pisalo i pričalo o njihovom razvodu, to se do neki dan nije desilo, ali ipak, bilo je zaista baš mnogo afera u njihovom braku. Zadnji skandal koji je imao odjeka u javnosti se desio za Božić, kada je Jelena prijavila Duška za nasilje u porodici, te je izgleda to bila kap koja je prelila čašu. Vijest da se razvode je na društvenim mrežama objavila upravo Jelena, koja je izjavila kako se Duško više ne osjeća dijelom porodice, te da između njih dvoje dolazi do sporazumnog razvoda.

Ona je navela da su svu bračnu imovinu prepisali na svoje kćerke a da će starateljstvo nad njima imati ona. Pznato je da je Duško tokom braka sa Jelenom, u svojoj karijere, zaradio velike sume novca, a najveću zaradu je imao u turskom Bešiltašu, a tada se pisalo da om godišnje zarađuje oko 2 miliona eura te je imao i razne bonuse kao i sponzorske ugovore

U kineskom klubu u koji je prešao nakon Bešiktaša zarađivao je nevjerojatnih skoro 6 miliona eura godišnje i prostom računicom je jasno da je Duško za samo pet godina u periodu od 2015. pa do 2020. godine zaradio blizu 30 miliona eura. Za ovaj par se zna da posjeduje nekoliko nekretnina kao i automobila, a prije nekog vremena su kupili i vilu od Dragana Stojkovića Piksija koju su platili dva i pol miliona eura.

 

Preporučujemo