Vijest koja je danas apsolutno šokirala cijelu državu ima potpuno novi rezultat. Naime, 39-godišnja Ana Walsh nestala je na Novu godinu u Sjedinjenim Državama. Poreklom iz Srbije, Ana je unuka čuvenog generala JNA Nikole Ljubičića, jednog od najmoćnijih ljudi u Srbiji i · Broza Tita (Jospio Broz Tito) najbližeg partnera. Dugi niz godina 80-ih postojale su mnoge duboke veze na najvišem nivou JNA, KOS-a i Ministarstva državne bezbednosti. Bio je predsjednik od 1982. do 1984. godine.

Predsednik Socijalističke Republike Srbije, koji je, po mnogima, odigrao ključnu ulogu u promociji Slobodana Miloševića. Nikolaj je preminuo 2005. godine i sahranjen je uz vojne počasti u Alati zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Jedne prilike izjavia je da je njen najveći san raditi u hotelu “Ritz Carlton”: – Moj san se ostvario s prvim poslom u SAD 2005. godine u jednom hotelu u Virdžiniji, gde sam radila zajedno s nekim od najtalentovanijih i najstrastvenijih profesionalaca u ugostiteljstvu.

 

Nakon što je dočekala a pordoicom Novu godinu Ana je nestala, a strani mediji prenose: Policija u Kohasetu u subotu uveče je saopštila da je završila pretragu terena u potrazi za Anom.- Terenska potraga za Anom Volš i dokazima koji su vezani za njen nestanak je zatvorena. Pripadnici jedinice za specijalne i hitne slučajeve, kao i specijalizovana jedinica obučena za potragu i spasavanje, tri tima sa obučenim psima tragačima (K9), pretražili su šumovite oblasti u blizini kuće nestale. Ukoliko policija ne pronađe nove tragove ili ne sazna nove informacije, ovakva potraga se neće nastaviti – navodi se u saopštenju i dodaje da će policijski detektivi nastaviti da istražuju ovaj slučaj da bi eventualno došli do novih informacija.

Oglasi - Advertisement