Svi koji prate muzičko takmičenje Zvezde Granda znaju koliko je maldih i talentovanih pjevača i pjevačica prošlo kroz ovo takmičenje i da to niekako nije malo broj. Neki od njih su ostavili značajni trag u takmičenju te su nakon svega nastavili sa svojim karijerima. Mnogima od njih se gubi svaki trag, a neki od njih su odlučili da svoju karijeru grade na malo drugačiji način, tako da prvo završe svioje školovanje, pa da onda vide šta će dalje. Tako nešto je napravila i mlada i lijepa pjevačica Džejla Ramović, koja je i pobijedila u sezoni Zvezda Granda prije par godina kada joj je mentorica bila Marija Šerifović

Ipak, mnogo prašine je ovih dana na društvenim mrežama podigla jedna Džejlina fotografija na kojoj pjevačica pozira, a pri čemu je u prvom planu bila njena noga nakon operativnog zahvata. Džejla je tada samo kratko pratiocima objasnila kako je operisala koljeno, a sada je otkrila i malo više detalja o svemu tome: ” Imala sam taj problem već duže, nažalost u posljednje vreme se situacija naglo pogoršala, pa sam odlučila da što prije odradim operaciju kako bih se riješila problema. Sada se osjećam dobro, oporavak napreduje sjajno ”- poručila je Ramovićeva za Grand Online.

Ona je u šali izjavila kako će se naredne godine, kada sve oko koljena proći, prijaviti za rijaliti Survajver, a mnogi su tu njenu šalu shvatili veoma ozbiljno, pa je Džejla morala još jednom da potvrdi da se tu radilo samo o šali: ‘‘ S obzirom na to da nisam toliko fizički aktivna, a sve to zbog koljena, naravno da je spominjanje Survajvera bila samo šala. Ja bih voljela da sam sposobna za takvo takmičenje, ali nažalost nisam, ali ko zna šta nosi vrijeme, možda budem nekad” – dodala je Džejla.

 

Oglasi - Advertisement