Već nekoliko dana šuška se po holovima o navodnom skandalu na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića. U središtu ovog navodnog skandala su pjevačica Aleksandra Prijović i njezin suprug Filip Živojinović, kao i njezin menadžer Danijel Blažić Blaško za kojeg se zna da je s pjevačicom gotovo nerazdvojan.

Kako se neslužbeno doznaje, gradom i društvenim mrežama kruži više informacija o incidentu. No, čini se kako je tijekom slavlja došlo do žestoke svađe između supružnika zbog Filipove navodne ljubomore. Aleksandru je optužio da mu je bila nevjerna s Blaškom, zbog čega je rasprava prerasla u pravu svađu. Prija je na proslavu punoljetnosti svog kuma stigla s prijateljicom i vizažisticom, dok je njezin suprug Filip stigao ranije s bratom i tatom. Na slavlju je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji je godinama bio njezin stalni pratitelj, a sjedio je za istim stolom kao i svi ostali. Sve je izgledalo u redu  dok nije izbila ozbiljna svađa. Filip je bio vidno uznemiren što su Aleksandra i Blaško cijelu noć šaputali i smješkali se. Njegova je ljubomora dosegla točku ključanja, zbog čega je pocrvenio od bijesa i optužio ju za nevjeru s Blaškom. Aleksandra je bila zatečena suprugovom reakcijom i osjećala se nevjerojatno nelagodno. Naš izvor kaže da to uopće nije očekivala.

Nejasno je je li nešto veća količina alkohola utjecala, no situacija koja se odigrala bila je šokantna za sve uključene. Ovo je osobito istinito s obzirom na to da su dotične dvije osobe bile u stabilnom braku dugi niz godina, iako su se u medijima povremeno pojavili izvještaji koji su sugerirali da njihova veza nije uvijek bila glatka. Aleksandra i Filip su u jednom trenutku događanja izašli iz sobe kako bi izbjegli svađu pred ostalim uzvanicima te su ostali udaljeni nekoliko minuta. Aleksandra je za to vrijeme uspjela smiriti Filipa te su se vratili za stol bez ikakve vanjske naznake da je nešto pošlo po zlu. Prema izvoru, situacija se ovako odvijala. Prema našem izvoru, svi su prisutni dobili uputu da se suzdrže od javne rasprave o ovoj temi.

Postoji velika vjerojatnost da je cijeli događaj snimljen i da će se vidjeti na društvenim mrežama. Unatoč uputama gostiju da ne iznose nikakve informacije, jedan od njih brzo je proširio priču po hodnicima. Nekima je to poslužilo i kao dokaz da gdje ima dima ima i vatre, jer se već dulje šuška da u vezi Prije i Blaška nije samo prijateljstvo i poslovna suradnja.  Brak između Prije i Filipa je česta tema medija a oboje su izjavili da ih ne dotiču dezinformacije koje se pojavljuju u javnosti.

Preporučujemo