Ovaj video koji se pojavio na društvenim mrežama je pregledalo oko 16 miliona ljudi, a sve je objavio jedan muškarac iz Australije koji je bio na svome odmoru na poluostrvu Jor u toj zemlji. On je snimkom pokazao šta se događa u kupatilu u toj regiji ako nevodite dovoljno računa o higijeni. Na hiljade stonoga i ostalih raznih insekata su gmizale pored šolje i po njegovim bosim nogama, pa je nakon gledanja ovoga videa, mnogima pomisao na odlazak u toalet postala veoma mrska i odvratna

Neki od ljudi koji su pogledali ovaj snimak su priznali da su se tresli , vrištali i plakali, te su neki od njih čak i povraćali nakon što su odgledali video, koji je za mnoge bio i više nego jeziv: ‘‘ U kojoj državi živiš da bih mogao da je uklonim sa liste potencijalnih putovanja” – napisao je jedan pratilac. Jedan drugi korisnik je pokušao da bude malo duhovit, ali to baš i nije oraspoložilo mnoge koji su pogledali ovaj snimak: ” Prvo sam pomislio da je problem kvadratna wc šolja, a onda se pojavio drugi problem” – naveo je.

Na drugome snimku koji je ovaj isti korisnik objavio na društvenim mrežama, on je pkazao spoljašnost kuće gdje se ovi insekti pojavljuju i penju po zidovima, a ptice okolo sve to posmatraju kao potencijalnu hranu ili užinu. Riječ je definitivno o stonogama koje su se skupile u zaista velikom broju, nakon obilnih padavine koje su bile u tim krajevima. Ipak, ono što je sigurno nakon svega je da  dezinfekcija i dezinsekcija cjelokupnog objekta u svakom slučaju ne gine.

Preporučeno