Hrvatsku estradu i dalje trese veliki skandal koji se tiče popularnog pjevačča Petra Graše, za kojeg se piše kako je u ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, kćerkom Tončija Huljića, a sve se to dešava samo nekoliko mjeseci nakon što je Grašo prekinuo svoju vezu sa pjevačicom Danijelom Martinović, sa kojom je bio u vezi 24 godine, te se priča da je Grašo sa Hanom započeo vezu još dok je bio zvanično u vezi sa Danijelom.Hana Huljić, kćerka Tončija Huljića, poslije vijesti da je u vezi sa Petrom Grašom, prvi put se oglasila na Instagramu.

Hana je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je ona sa svojom prijeteljicom, pjevačicom Domenikom Žuvelom. Njih dvije su pozirale na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, u jesenskim modnim kombinacijama, a vidi se da su djevojke nasmiješene od uha do uha. Hrvatski mediji pišu kako se Hana nedavno pohvalila upravo Domeniki i još par svojih prijatelja  kako je u vezi sa Petrom Grašom, te im je priznala kako je veoma sretna. Podsjećanja radi, izvori bliski pjevaču otkrili su da su 45-godišnji Grašo i 31-godišnja Hana već neko vreme zajedno, a ona ga često prati i na nastupima. Oni su 2016. su zajedno snimili pjesmu, koju su potpisali Hanini roditelji.

Splićanin i njegova bivša partnerka s kojom je bio 24 godine, pevačica Danijela Martinović (50), živeli su u penthausu na zagrebačkom Bundeku. Sad u njemu živi samo Danijela, a o njoj njene komšije imaju samo riječi hvale. Zna se i da je mlada Hana godinama sa svojim roditeljima dolazila kod Danijele i Petra, a saad se šuška da je Hana još kao mala bila zaljubljena u Grašu.

 

 

Preporučeno