Do sada smo napisali mnogo članaka na temu kupovine kuće, na šta obratiti pažnju i koji su detalji. Mnogo je faktora koji zaista mogu utjecati na samu cijenu, počevši od stanja same nekretnine, njene lokacije, starosti i nekih skrivenih detalja koje kupci ne vide na prvi pogled. Dok se ugovor potpiše i sve se isplati, dok nešto shvatiš, već je kasno.

Evo šta nam se desilo prošle godine u Karlovcu u Hrvatskoj, kada je tip kupio kuću za relativno malo novca u blizini ovog grada i kada je počeo da čisti kuću našao je gomilu oružja u podrumu i kada je policija stigla sa pirotehničarom , otkrili su da je oružje efikasno, i da je iz rata 1992. godine.Takođe imamo kuću kao u Srbiji u nešto lošijem stanju pored stare štale i četvoročlanu porodicu koja se prepala kada su zmije počele da izlaze iz zidova. U nastavku današnjeg članka donosimo vam sličnu priču.

 

 

Ipak, sve se to dešava na Floridi, poznatoj po svojoj klimi, savršenoj za gmizavce, a porodica Boba Van Der Hernena skoro svaki dan osluškuje njihov tavan, pa će jednog dana preduzeti konkretne korake da provjere šta je to zaista radi se o. Bob je oduvijek mislio da je to pauk ili miš, ali je bio u krivu. Međutim, kada se popeo na tavan, pronašao je dva metra dugog kolumbijskog pitona koji je prošao kroz zid i napravio gnijezdo za svoje mlade na svom tavanu.

 

 

Preporučujemo