Jedna od popularnijih i atraktivnijih folk pjevačica u Srbiji, ali i šire je svakako Milica Todorović, koja je sa svojom pjevačkom karijerom krenula sa pobjedom u jednoj od sezona Zvezda Granda, pa se može reći da je ona uz nekoliko još svojih kolega iz Granda jedna od onih koja je napravila poprilično zavidnu karijeru, što nije uspjelo mnogima koji su učestvovali u Zvezdama Granda. Za nju svi kažu da je odlična pjevačica, izvrstan zabavljač koji u svakome trenutku na sceni tačno zna šta radi i na koji način da koketira sa publikom, a isto tako iza sebe ima i na desetine hitove koji imaju milionske preglede na Youtubu. Ipak, na privatnom , ljubavnom planu je baš i ne ide onako kako bi to ona voljela. Poznato je da e bila i zarazila na samome početku pandemije korona virusa, te da je nakon toga propala njena veza sa poznatim glumcem petrom Strugarom, a saznalo se i da ima velike zdarvstvene probleme povezane sa štitnom žlijezdom, te iako je veoma mlada, morati će da pije terapije do kraja svoga života.

Poznato je da naši estradnjaci i nemaju toliko nastupa u posljednjih dvije godine, pa je tako i sa Milicom, ali je ona zbog toga i više nego aktivna na društvenim mrežama, na kojima se svako malo pohvali sa svojim imitacijama. Tako je ovoga puta napravila pravi haos na društvenim mrežama sa svojom imitacijom Miljane Kulić,a u svemu tome joj je bila pomogla i pjevačica Ana kokić koja je glumila Mariju Kulić. Mnogi su pogledali ovaj video, i smatraju da je Milica izuzetno talentovana i za glumu, posebno za imitacije

I sljedeći video, na kojem ona na poseban način” kao” daje intervju voditelju Milanu Miloševiću je isto tako imao veliki broj pregleda, a ovdje i pokazala na koji način Miljana Kulić objašnjava šta će sve da dozvoli da joj muškarci rade.

 

 

Preporučeno