U posljednjih par sedmica ne prestaje medijski rat između starlete Maje Marinković i TV voditeljice Jovane Jeremić, posebno nakon što je Jovana uplela Maju u skandal oko prijetećih poruka. Jovana je tvrdila kako se našla na mati ljudi Veljka Belivuka, i to zbog javnog rata kojeg ima sa Majom, te da je u sve to umiješana i Tamara Đurić, a Jovana je medijima pokazala i poruke u kojima joj se prijeti, te je šokirala javnost, a onda je i Maja rekla šta ima na tu temu: ” Ova retardirana žena izmišlja svakakve priče, pa čak i prijetnje! Smiješna priča! Miješa razne ljude i lupeta gluposti, što joj je, inače, profesija! Žena je totalni degenerik, očigledno joj je bilo malo reklame preko mog imena” – navela je Maja na Instagramu.

Marinkovićka je i dodala kako ona samo želi da demantuje sve te laži koj je izrekla Jovana, te da Jeremićka treba da nastavi da se dopisuje sama sa sobom i da šalje lažne poruke. Rekla je za Jeremićku da je ona ološ nad ološima, te da njen bivši muž nije bio lud, i zato ju je i šutnuo kao posljednju krpu, jer nikome ne treba neurotična žena u životu:’‘ Pozovi mene u jutarnji program, da ti ja objasnim neke stvari i da te vratim na fabričko podešavanje!” – napisala je Maja, uz emotikon poljupca.

Na kraju je Maja Marinkković istakla da su joj neke stvari sada mnogo jasnije i da joj je jsano da nije bolest sve što boli, te da se Jovana malo zeznula sa njom, ako je milila da kao novinarka može da priča svašta i da se služi raznim lažima:”  To što se pozivaš na druge ljude, glumiš neku silu, vrijeđaš, a onda kao p***a plačeš javno da bi se narod sažalio da dobije 100 pratilaca na Instagramu, jako seljačka priča, doduše u tvom stilu” – dodala je Marinkovićeva na kraju.

Preporučujemo